Bæredygtigt legetøj

Bæredygtigt legetøj. Er det bare en trend?

Legetøj der bliver genbrugt og leget med i flere årtier må da siges at være en miljørigtig måde at genbruge materialer uden at gå på kompromis med kvalitet eller det æstetiske.

 

legetoj-genbrug

 

Det er meget oppe i tiden at have omtanke for vore planet og det er fantastisk flere og flere får dette syn på miljøet. Hvorfor ikke bare købe nyt økologisk og bæredygtigt trælegetøj. Træ skal også fældes, forarbejdes og distribueres. Dette er selvfølgelig meget mindre belastende end plastik og hele den enorme produktion.

Bæredygtigt legetøj

Ved at genbruge legetøj skal det bare videreformidles til den næste og derefter forhåbetlig videre i kæden. Vi hos ReBots forsøger at gøre vores mikro bidrag til en mere bæredygtig tankegang og samtidig have det hylemorsomt i processen. Miljø behøver ikke være helligt, hippieagtig og hipster men kan også bare være en naturlig måde at tænke. EU har et markant overforbrug af naturressourcer, og det lægger hårdt pres på naturen verden over. Det viser en ny rapport fra WWF Verdensnaturfonden. Rapporten knuser desuden myten om Danmark som foregangsland på miljøområdet.

Indkøbskurv