Ghostbusters figur

Ghostbusters legetøj

Ghostbusters legetøj og figurer findes i et utal versioner både nye og gamle udgivelser, bootlegs og udenlandske varianter.

 

Ghostbusters filmen

Real Ghostbusters Toy-linjen blev skabt af Kenner fra 1986 til 1991. Det var hovedsagelig relateret til den animerede serie, men Ecto-1a og ECTO-opladeren, var begge relateret til filmen. Filmations Ghostbusters havde også en række legetøj, der blev produceret af Tyco. Den første film kom i 1984 og blev en kæmpe succes. Peter Venkman, Ray Stantz og Egon arbejder på universitetet, hvor de dyrker det paranormale og laver eksperimenter på eleverne. Da de bliver sparket ud af universitetet bruger de deres viden om det paranormale og laver deres egen virksomhed. Under det nye firmanavn ‘Ghostbusters’ og  arbejder med at bekæmpe New York Citys paranormale fænomener.

 

Ghostbusters figur og legetøj
Bug Eye Ghost – Ghostbusters figur og legetøj

 

I shoppen

Vi får også Ghostbusters legetøj i shoppen fra tid til anden og det er altid et stort øjeblik når vi får en figur eller legetøj til salg.

Indkøbskurv