FAQ

Min bestilling ser brugt ud?

ReBots sælger brugt legetøj er der vil derfor altid være brugspor efter at tingene har været leget med og har nogle år på bagen. Tingene sælges som som beset på billederne og beskrivelse af stand. Du har altid mulighed for at kontakte os inden køb hvis du vil have en mere detaljeret beskrivelse af stand.

Hvilke fragt muligheder tilbyder I?

Alle vores varer bliver sendt med GLS til nærmeste pakkeshop og afsendt senest 2 dage efter vi har modtaget din bestilling. Du modtager en mail når varen er afsendt fra vores lager.

Hvad med returret?

Du har ifølge lovgivningen 14 dages returret, varen er dog som udgangspunkt  købt som beset på billederne og i beskrivelsen af stand.

Hvorfor kalder I jer bæredygtige?

Vi genbruger legetøj i kampen imod brug-og-smid-væk kulturen og genbruger så vidt muligt indpakning. Vi er en del af Miljøvenlig Pakning ordningen. Ved at genanvende tidligere emballage skal der ikke bruges ressourcer på produktion af nyt emballage.

Køber I mit gamle legetøj?

Har du en kasse stående på loftet med legetøj, spil, merchandise eller andet sjovt du gerne vil af med, så opkøber vi tit større samlinger af forskelligt legetøj. Send os en mail med liste eller billeder af sagerne, så giver vi dig et godt tilbud.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med Visa, Mastercard, American express og Paypal. I særlige tilfælde kan der også betales med Mobilepay. Kontakt os for dette.

Kan jeg ændre noget i min ordre efter jeg har bestilt?

Du kan kontakte os her så sidder vi klar til at hjælpe.

Har I en fysisk butik, hvor jeg kan se varerne?

Vi har desværre ikke en butik du kan besøge. Du kan dog altid kontakte os her hvis du har spørgsmål til hvordan standen på varen er.

Hvad med sikkerhed, advarsler og mærkning?

Nogle af produkterne kan indeholde skarpe hjørner, små dele, kvælningsfarer og andre elementer, der ikke er egnet til børn under 16 år. De brugte produkter sælges oftest uden original emballage, men hvis du kontakter os vil vi gerne hjælpe med at finde originale produktmærkninger.

International customer?

Oh I badly want that Street Sharks figure, but you only ship in Denmark, what to do? Don’t worry! Contact us on our Facebook page chat or write us an email and we’ll sort things out!

rebots-merchandise-spil