FAQ

Fragt kun 29 kr

Din pakke afsendes fra os inden for 1-3 hverdage. Vi benytter GLS pakkeshop og du kan altid følge leveringen.

Min bestilling ser brugt ud?

ReBots sælger brugt legetøj er der vil derfor altid være brugspor efter at tingene har været leget med og har nogle år på bagen. Tingene sælges som som beset på billederne og beskrivelse af stand. Du har altid mulighed for at kontakte os inden køb hvis du vil have en mere detaljeret beskrivelse af stand.

Hvilke fragt muligheder tilbyder I?

Alle vores varer bliver sendt med GLS til nærmeste pakkeshop og afsendt senest 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Du modtager en besked når varen er afsendt fra vores lager.

Hvorfor kalder I jer bæredygtige?

Vi genbruger legetøj i kampen imod brug-og-smid-væk kulturen og genbruger så vidt muligt indpakning. Vi er en del af Miljøvenlig Pakning ordningen. Ved at genanvende tidligere emballage skal der ikke bruges ressourcer på produktion af nyt emballage.

Køber I mit gamle legetøj?

Har du en kasse stående på loftet med legetøj, spil, merchandise eller andet sjovt du gerne vil af med, så opkøber vi tit større samlinger af forskelligt legetøj. Send os en mail med liste eller billeder af sagerne, så giver vi dig et godt tilbud med det forbehold at tingene enten ikke passer ind i shoppen eller vi allerede har lageret fyldt 😉

International customer?

Oh I badly want that Street Sharks figure, but you only ship in Denmark, what to do? Don’t worry! Contact us on our Facebook page chat or write us an email and we’ll sort things out! (We prefer European shipping).

Få fri fragt

Få fri fragt hvis du køber for over 399,- Det vil sige det godt kan betale sig at shoppe amok her, uden at få dårlig samvittighed!

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret når du handler hos os. Giv os bare besked inden 14 dage efter du har modtaget varen. Du har ifølge lovgivningen 14 dages returret, varen er dog som udgangspunkt  købt som beset på billederne og i beskrivelsen af stand.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med Visa, Mastercard, American express og Paypal. I særlige tilfælde kan der også betales med Mobilepay. Kontakt os for dette.

Kan jeg ændre noget i min ordre efter jeg har bestilt?

Du kan kontakte os her så sidder vi klar til at hjælpe.

Har I en fysisk butik, hvor jeg kan se varerne?

Vi har desværre ikke en butik du kan besøge. Du kan dog altid kontakte os her hvis du har spørgsmål til hvordan standen på varen er.

Hvad med sikkerhed, advarsler og mærkning?

Nogle af produkterne kan indeholde skarpe hjørner, små dele, kvælningsfarer og andre elementer, der ikke er egnet til børn under 16 år. De brugte produkter sælges oftest uden original emballage, men hvis du kontakter os vil vi gerne hjælpe med at finde originale produktmærkninger.

Online shop med legetøj, merchandise og brætspil