FAQ

Vi sælger mest brugte varer!

ReBots sælger brugt legetøj, figurer, merchandise og spil og der vil derfor altid være brugspor efter at tingene har været brugt med og har nogle år på bagen. Tingene sælges som som beset på billederne og beskrivelse af stand. Du har altid mulighed for at kontakte os inden køb, hvis du vil have en mere detaljeret beskrivelse af stand.

Vi er en del af plastik nej tak ordningen

Plastik er et meget vigtigt materiale for verdensøkonomien, og er i dag brugt over hele kloden. Vi vil dog gerne hjælpe til ved at genbruge legetøj og andet plastikstads.

pntmaerket FAQ

Returneringspolitik

Du har ret til at returnere ethvert/alle produkter, du har købt direkte fra vores hjemmeside, inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Produktet eller produkterne skal være i den samme tilstand som da produktet blev modtaget. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb. Rebots tager ikke ansvar for nogen produkter, der går tabt under returforsendelse.

Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

Rebots v/ Lynglund
Stenhusvej 1
8680 Ry

Fragt kun 29 kr

Din pakke afsendes fra os inden for 1-4 hverdage. Vi benytter GLS pakkeshop og du kan altid følge leveringen. Har du brug for Tracking kan du sende os en mail på [email protected]

Hvilke fragt muligheder tilbyder I?

Alle vores varer bliver sendt med GLS til nærmeste pakkeshop og afsendt senest 1-4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Du modtager en besked når varen er afsendt fra vores lager.

Hvorfor kalder I jer bæredygtige?

Vi genbruger legetøj i kampen imod brug-og-smid-væk kulturen og genbruger så vidt muligt indpakning. Vi er en del af Miljøvenlig Pakning ordningen. Ved at genanvende tidligere emballage skal der ikke bruges ressourcer på produktion af nyt emballage.

International customer?

Sorry we only ship to Denmark. 🙁

Få fri fragt

Få fri fragt hvis du køber for over 299,- Det vil sige det godt kan betale sig at shoppe amok her, uden at få dårlig samvittighed!

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret når du handler hos os. Giv os bare besked inden 14 dage efter du har modtaget varen. Du har ifølge lovgivningen 14 dages returret, varen er dog som udgangspunkt  købt som beset på billederne og i beskrivelsen af stand. Alle varer er brugte og der vil derfor være spor efter brug.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med MobilePay, Visa og Mastercard.

Kan jeg ændre noget i min ordre efter jeg har bestilt?

Du kan kontakte os her så sidder vi klar til at hjælpe.

Har I en fysisk butik, hvor jeg kan se varerne?

Vi har desværre ikke en butik du kan besøge. Du kan dog altid kontakte os her hvis du har spørgsmål til hvordan standen på varen er.

Hvad med sikkerhed, advarsler og mærkning?

Nogle af produkterne kan indeholde skarpe hjørner, små dele, kvælningsfarer og andre elementer, der ikke er egnet til børn under 16 år. De brugte produkter sælges oftest uden original emballage, men hvis du kontakter os vil vi gerne hjælpe med at finde originale produktmærkninger.

Køber I mit gamle legetøj?

Har du en kasse stående på loftet med legetøj, spil, merchandise eller andet sjovt du gerne vil af med, så opkøber vi tit større samlinger af forskelligt legetøj eller du kan aflevere legetøjet som donation. Send os en mail med liste eller billeder af sagerne, så giver vi dig et godt tilbud med det forbehold at tingene enten ikke passer ind i shoppen eller vi allerede har lageret fyldt 😉

kundeservice
Indkøbskurv