Om ReBots – Vi hylder det særlige

Vi finder legetøj

Vi er ReBots – Claus og Pernille. 2 samler-genbrugs-nørder der i 2017 trak stikket til dræbende-kedeligt arbejde på et gråt kontor, for at forfølge drømmen om at starte en webshop med nøje udvalgt genbrugslegetøj og figurer.

Vi går ikke på kompromis med god stil og vi hylder det særlige. Vores mission er, at finde guldet for dig og give vores kunder et stort udvalg af übercool retro legetøj og ting der har en historie at fortælle.

Magiske figurer

Vores ting har magiske kræfter for de kan transportere dig tilbage i tiden. Alle kan huske deres yndlingslegetøj, favorithelt eller den helt særlige figur som du i timevis forsvandt ind i en ny verden sammen med.

Vi bringer dig tilbage til glade minder fra en magisk tid og forener kvalitet, genbrug og bæredygtighed i en lækker relevant pakke. Vi finder figurer og legetøj til samleren, nostalgikeren eller til dig gerne vil have en personlig indretning.

Bæredygtigt legetøj

Håndplukket retro legetøj

I en tid hvor mest underholdning er digital og ting helst skal være nye, kan der været noget befriende ved at have noget i original og fysisk form. Det sørger ReBots.dk for med nøje udvalgte figurer og retro legetøj, der både egner sig til den seriøse samler, det mindre seriøse legebarn og den personlige indretning.

Vores varer er håndplukket og i høj kvalitet. De fleste med et par kærlige, små hilsner fra deres oprindelige hjem, hvor de har spredt glæde og vækket børns fantasifulde historier til live. Priserne går helt ned til 19 DKK, så alle kan være med.

Glædeligt gensyn

ReBots.dk er et passionsprojekt, der genopliver gamle barndomsminder og giver brugt legetøj en ny historie. Med fokus på genbrug, bæredygtighed og kampen imod brug-og-smid-væk kulturen, åbner ReBots.dk op for muligheden for at købe retro legetøj i høj kvalitet – alt sammen med god samvittighed.

Vi sørger personligt for at finde de ting, som du troede du havde efterladt i barndommen. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade ReBots.dk tage dig med på et glædeligt gensyn med de barndomsminder, der trænger til at blive støvet af.

Masters of the universe toys

Figur

Retro toys og legetøj

Legetøj

Retro merchandise

Merch

Spil og brætspil

Spil

Indkøbskurv