Om ReBots – Vi hylder det særlige

Vi finder legetøj

Vi er ReBots. 2 samler-genner-nørder der i 2016 trak stikket til dræbende-kedeligt arbejde på et gråt kontor, for at forfølge drømmen om at starte en shop med alle mulige underligt legetøj og figurer. Vi flyttede fra de Københavnske brosten til de jyske skove og åbnede i 2017 ReBots.

Vi går ikke på kompromis med god stil. Vi ønsker at give dig dine barndomsminder i en helt særlig gave. Vores mission er at finde guldet for dig og give vores kunder et stort udvalg af übercoole retroprodukter eller bare legetøj der sjovt, underligt og har en historie at fortælle.

Magiske figurer

Vores ting har magiske kræfter for de kan transportere dig tilbage i tiden. Alle kan huske deres yndlingslegetøj, favorithelt eller den helt særlige figur som du i timevis forsvandt ind i en ny verden sammen med.

Vi bringer dig tilbage til glade minder fra en mere magisk tid og forhåbentlig gøre vores lille del til at verden bliver mere bæredygtig i fremtiden.

tilbud på legetøj

Håndplukket legetøj

I en tid hvor den meste underholdning foregår digitalt og tingene helst skal være nye, kan der været noget unikt og befriende ved at have noget i original, fysisk form. Dette sørger ReBots.dk for med nøje udvalgte figurer og retrolegetøj, der både egner sig til den seriøse samler, såvel som det mindre seriøse legebarn.

Produkterne er håndplukkede, i høj kvalitet og nogle endda med et par kærlige, små hilsner fra deres oprindelige hjem, hvor de har spredt glæde og vækket børns fantasifulde historier til live. Priserne ligger fra 19 DKK, så alle kan være med – og så gør det heller ikke så meget, hvis en ekstra legesyg og fummelfingret sjæl får fingrene i det.

Glædeligt gensyn

ReBots.dk er et passionsprojekt, der har til formål at genoplive gamle barndomsminder og give brugt legetøj en ny historie, hvori det kan leve videre. Med et fokus på bæredygtighed og en kamp imod brug-og-smid-væk kulturen, åbner ReBots.dk op for muligheden for at erhverve sig genbrugslegetøj i høj kvalitet og med en historie – alt sammen med god samvittighed.

Hjemmesiden har eksisteret siden 2017 og de to indehavere sørger personligt for at søge efter de ting, som du troede du havde efterladt i barndommen. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade ReBots.dk tage dig med på et glædeligt gensyn gennem alle de barndomsminder, der trænger til at blive støvet af.