Bæredygtigt legetøj

Bæredygtigt legetøj

Hvis du skal købe nyt bæredygtigt legetøj til dine børn, nevøer, niecer eller andre i familien er det vigtigt, at du vælger legetøj der er robust, bæredygtigt og lavet af materialer der ikke belaster miljøet på samme måde som produktion af plastik gør. Det kan være metal, træ eller andre bæredygtige materialer.

 

FSC mærket træ og papir

Ved at vælge legetøj der er udarbejdet i træ og papir der er FSC-mærket, giver det legetøjet en længere levetid og dermed skåner det miljøet og vores natur. FSC mærkningen er en international mærkning der sikrer, at du kan købe legetøj der er lavet af træ eller papir med god samvittighed, da der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere.

 

Bæredygtigt legetøj der kan gå i arv

Ved at vælge legetøj i god kvalitet der er langtidsholdbart, bæredygtigt og solidt udarbejdet, kan legetøjet gå i arv og måske bruges i flere generationer. Legetøjet kan nedarves til søskende eller andre børn i familien, og dermed er der mere end ét barn der kan få glæde af det legetøj du køber.

Hvis der ikke er nogen i familien der kan eller vil arve legetøjet, så kan det med fordel doneres til blandt andet genbrugsbutikker. Genbrugsbutikker, velgørenhedsorganisationer eller andre projekter der hjælper børn, tager gerne imod legetøj der er i god stand og dermed kan sælges videre, så der frigives kapital til organisationernes velgørende formål.

Legetøj til børn der elsker at skabe og bygge gennem leg og læring

Hos Small Creators kan du købe nøje udvalgt kvalitetslegetøj og kreativt værktøj til børn, der elsker at bygge og skabe gennem leg og læring. Small Creators er en webshop med legetøj i robuste og bæredygtigt materiale, der er bygget til at kunne holde i lang tid. Hos Small Creators er der ikke fokus på køn, men det drejer sig i stedet for om interesse, evner og lysten til at lære og lege når børn bygger, skaber og er kreativ.

Small Creators bæredygtigt legetøj
Small Creators bæredygtigt legetøj

Indkøbskurv