Figur du bare må eje

Find den helt rigtige figur til børneværelset eller stuen. Her finder du figurer i alle afskygninger fra den klassiske Star wars over til de mere syrede figurer du ikke har set før og som ikke kan købes i den almindelige legetøjsbutik eller supermarked. Vi har bla. Star wars, Star trek, Pokemon, Polly pocket, Mighty max, Superman og Batman plus mange flere forskellige typer. Vi håndplukker den bedste figur til dig, så du bare kan slappe og nyde livet.

figur og legetøj

Figur butik

Vi har samlet i mange år, så vi kender vigtigheden af detaljer og kvalitet. Derfor prøver vi altid at give dig så mange oplysninger om et produkt som muligt og vi pakker altid din figurer på en sikker måde, da der ikke er noget værre end ødelagte figurer i en kuvert! Derfor håber vi at du vil forblive vores kunde i mange år fremover.

Retro varer

Vores lille team søger over hele verden for at give dig de bedste action figurer fra din barndom. Hvis du lige er begyndt på din samling,  eller du har været en seriøs samler i årevis er vi er glade for at kunne hjælpe dig. Alle vores retro varer er “preloved”, medmindre andet er angivet.

Indkøbskurv